Yritys on perustettu vuonna 1969
Yritys on perustettu vuonna 1969

Sencor perustettiin Japanissa vuonna 1969. Nykyään Sencor toimittaa yli 1000 tuotetta kuudessa tuoteryhmässä yli 25 maahaan ympäri maailman.

Sencor yrityksenä.


Käsittely

PAKKAUKSEN JA JÄTTEIDEN KÄSITTELYÄ KOSKEVIA OHJEITA
Toimita käytetty pakkaus asianmukaiseen jätteiden keruupisteisiin.

KÄYTETTYJEN SÄHKÖ- JA ELEKTRONIIKKALAITTEIDEN KÄSITTELYSTÄ.
Tämä symboli laitteessa, sen lisätarvikkeessa tai pakkauksessa muistuttaa käyttäjälle, ettei laitetta voi heittää talousjätteisiin. Laite on toimitettava vaatimustenmukaista käsittelyä varten sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keruupisteeseen. Voit palauttaa käytetyn tai rikkinäisen tuotteen SER kierrätyspisteeseen .
Laitteiden vaatimustenmukaisella käsittelyllä säästää arvokkaita luonnonvaroja, lisäksi vältytään väärästä käsittelystä syntyviltä kielteisiltä vaikutuksilta ympäristölle ja ihmisterveydelle. Oikeaoppista käsittelyä ja jätteiden käsittelylaitoksia koskevissa kysymyksissä on käännyttävä paikallisten viranomaisten puoleen. Laitteen väärästä käsittelystä voi seurata viranomaisrangaistuksia.

Yrityksille EU-maissa. Jos haluatte luovuttaa vanhan sähkö- tai elektroniikkalaitteen pois käsittelyä varten, kysykää tarvittavia tietoja laitteen jälleenmyyjältä tai toimittajalta.   Käsittely muissa maissa EU:n ulkopuolella.
 
Jos haluatte käsitellä k.o. laitteen, kääntykää tietoja varten paikallisten viranomaisten tai laitteen jälleenmyyjän puoleen. Tämä laite vastaa EU säännöksiä sähköturvallisuudesta. Laitteen valmistaja pidättää oikeuden muuttaa ohjeita ja tuotteen teknisiä ominaisuuksia.